مبانی کارآفرینی- مصاحبه شغلی

در این جلسه در مورد مصاحبه شغلی و ریزه کاری های مربوط به موفقیت در مصاحبه شغلی صحبت کردیم لطفا فایل کلاس را از اینجا دانلود کنید و تمرین زیر را در قسمت کامنت ها بعد از ذکر نام و نام خانوادگی و رشته تحصیلی پاسخ دهید.

—چه نکته یا بحثی در تدریس مربوط به مصاحبه شغلی از قلم افتاد لطفا حتی المقدور با ذکر مرجع توضیح دهید

 

65 thoughts on “مبانی کارآفرینی- مصاحبه شغلی

  1. مجتبی امین بیدختی_مهندسی برق says:

    چگونگی رفتار در پایان جلسه مصاحبه
    از تملق و چاپلوسی برای تشکر کردن و انجام رفتار برای متمایز کردن خود از دیگران پرهیز کنیم تا در ذهن آنها ماندگار باشیم . پس از اتمام مصاحبه آرام و بدون هیچ استرس برخاسته و تشکر کرده و خارج میشویم.همچنین سوالاتی درباره نتیجه مصاحبه نپرسیده و نیز با سایر افراد برای مطلع شدن از نتیجه مصاحبه آنها نپرسیده و تجمع نمیکنیم.

  2. محمدمهدی نعیمی پور رشته برق says:

    در مصاحبه کنترل استرس خیلی مهم است وممکن است شخصی بخاطرهیجان و استرس بیش از حد از مصاحبه رد شود.
    باید روش های غلبه به اضطراب از همان کودکی به افراد آموزش داده شود تادرآینده خیلی زود چنین مشکلی برای او به وجود نیاید.

  3. زهرا چهارپاشلو_مديريت دولتي says:

    فک می کنم اینکه هنگام مصاحبه خیلی خودمون رو نیازمند شغل نشون بدیم خوب نباشه ممکنه اون أفراد فک کنن چون ما به اون شغل نیازمندیم هر قیمّت که واسه حقوق پیشنهاد کنن فرد چون نیاز به کار داره قبول می کنه همچین به نظرم خوبه که روز مصاحبه از توانایى هایی که توی هر زمینه ای داریم یه صحبتی بکنیم تا اونا از سطح مهارتی ما هم اشنا بشن .

  4. سید محمد شبیری _ مهندسی برق says:

    سلام ، بنظرم در مصاحبه ی شغلی توجه دقیق به نکات ریز خیلی مهم است ، نباید رفتار کلی خود را در نظر بگیریم ، باید عادات بد خود در رفتارهای اجتماعی که برای ما جا افتاده را حتی شده با چندین بار تمرین کردن قبل از مصاحبه کنار بگذاریم ، در مصاحبه شغلی باید کاملا احتیاط کنیم و استرس خود را کنترل کنیم ، بنظرم حد وسط بودن خیلی در مصاحبه مفید و موثر است ، مثال آن نیز پرهیز از زیاده گویی و کم گویی است ، باید خود را آن شخصی که هستیم معرفی کنیم البته نباید نشان دادن تسلط در آن شغل را نیز فراموش کرد.

  5. نازافرین مومن_مهندسی شیمی says:

    دقایق ابتدایی وانتهایی مصاحبه بسیارتعیین کننده است.اولین تاثیری که مصاحبه شونده بر جای میگذاردمیتواند منجر به موفقیت یا شکست اوشودواخرین تاثیر میتواند باعث ماندگاری درذهن مصاحبه کننده شود.
    چگونگی رفتار با سایرکارکنان نیزمهم است.
    کارفرماها معمولاً کنجکاوند که تقاضادهنده ها چطور با اعضای شرکت رفتار میکنند و اگر برخوردانها با این افراد مغرورانه یا بی ادبانه باشد ممکن است آن کار را از دست بدهند.

  6. رضوانه دادرس مهندسی شیمی says:

    بیشترین رفتار انسان در عمل و حرکات او نمایان می شود تا گفتار و ارتباط کلامی وی. تنها ۷ درصد ارتباط هر فرد با مخاطب حضوری اش توسط کلماتی که به کار می برد برقرار می شود. مابقی آن به ناخودآگاه به فرد باز می گردد که چگونه سخن بگوید و چگونه در نظر فرد مخاطب خود مورد قضاوت واقع شود
    بنابراین اعمال و حرکات انسان در مصاحبه شغلی اهمیت فوق العاده ای دارد و فرد باید توانایی کنترل احساسات و هیجانات خودرا مصاحبه داشته باشد

  7. علیرضا اکرم - مهندسی برق says:

    به نظر من در مصاحبه ی شغلی در سوال هایی که پرسیده میشه باید پاسخ های مختصر و مفید داده بشه صحبت بیشتر از حد در مورد سوالات پرسیده شده نتیجه مطلوبی نداره کم صحبت کردن هم همینطور در حد اعتدال . مورد بعدی اینکه قبل از اینکه به اونجا بریم اول باید از خومون یک شناخت کامل پیدا کنیم تا بتونیم خودمون رو معرفی کنیم و همچنین آمادگی عصبانی شدن رو هم داشته باشیم تا در موردی که خواستند عمدا ما رو عصبانی کنند تا عکس العمل ما رو در هنگام عصبانیت ببینند بتونیم رفتار مناسبی از خودمون نشون بدیم و این رو باید از قبل تمرین کنیم

  8. فاطمه رنجبر_مدیریت دولتی says:

    به نظر من کنترل هیجانات در مصاحبه تاثیر بسزایی دارد یعنی با هر پیشنهاد خوب یا بد خیلی عصبانی یا خیلی خوشحال نشیم و اینکه استرس خودمونو کنترل کنیم و برای پذیرش شرایط موجود دور اندیشی را انجام دهیم که در اینده بتونیم از مسولییتی که قبول کردیم بر اییم

  9. sadra.sg says:

    صدرا صنعتگر – برق – مخابرات
    فکر میکنم اعتماد به نفس مهم ترین مورد هست که ما را به سوی انجام یک مصاحبه موفق سوق میدهد واین اعتماد به نفس باعث آن می شود که طرف مقابل نیز به ما اعتماد کند .

  10. مائده جعفریان_مهندسی شیمی says:

    علاوه بر نکات بالا توجه به ارتباط غیر کلامی از قبیل نحوه ی دست دادن نوع نگاه کردن و نحوه ی ایستادن و نشستن ما هم می تونه به صورت ناخوداگاه در ذهن فرد مصابه کننده موثر باشه.

  11. عرفان آقابابایی says:

    در مصاحبه ی شغلی اعتماد به نفس و خونسردی خیلی مهمه و باید از قبل امادگی کسب کرد برای کار

  12. حسین قربانی مقدم-مهندسی برق says:

    کنترل بر اعصاب و احساسات و منطقی بودن و در نظر گرفتن توانایی های خویش و اعتماد به نفس داشتن مهم ترین نکته در یک مصاحبه شغلی است

  13. مهدی بهرامیان مهندسی برق says:

    با سلام
    مثلا سوال کنیم که اضافه کاری هم میشود کار کرد
    نکات بیشتر درمورد حالات وژست ها و حرکات دست
    روش های کنترل استرس در حین مصاحبه مثلا شمردن از ۱تا ۳
    بالبخند واردشدن بطوری که نشان میدهد آدمی باروابط اجتماعی بالا هستیدوالبته گشاده رو
    در هنگام مصاحبه جملات را کامل ذکر کنیم واز این شاخه به آن شاخه نپریم

  14. مجتبی دهقانزاده_مهندسی شیمی says:

    در مصاحبه ی شغلی بیشتر از همه چیز باید اعتماد به نفس و توانایی انجام کار را به فرد یا افراد مصاحبه کننده نشان دهیم.باید از زبان بدن به نحوی استفاده کنیم که نشان دهنده استرس نباشد.باید لبخندی به لب داشته باشیم و به سوالات با اطمینان پاسخ دهیم.باید از ارتباط چشمی نیز استفاده کنیم.

  15. pouyamrarm says:

    پویا عسکری-مهندسی برق
    علاوه بر موارد ذکر شده به نظر من در مصاحبه شغلی نباید ما شروطی از قبیل اینکه فلان روز من کار دارم و میشه زود تر بروم بگذاریم که طرف مقابل فکر کنه که همش میخواهید براتون استثنا قایل بشه… یا اینکه از ما برا مصاحبه دعوت به عمل می اید نباید هیجان زده بشیم چون اگر از ما دعوت به همکاری نشه شاید ضربه بخوریم و احساس کنیم شخصیتمون خورد شده واعتماد به نفسمون کم بشه. و همچنین متناسب با نوع کاری که به ما پیشنهاد شده لباس بپوشیم و رفتار کنیم.

  16. نفیسه ساسانی برق مخابرات says:

    لحن و صدای مناسب، استفاده از کلمات ساده و به دور از پیچیدگی، ارایه پاسخ های مختصر و پرهیز از ارایه توضیحات اضافه

  17. حمیدرضا رضوان پور says:

    در مصاحبه شغلی رعایت نکاتی که بعضا ساده هم هستند به راحتی قبولی ما را در آن تضمین میکند مثل
    ظاهر مناسب و ترجیحا متناسب با محیظ کاری شرکت و با جایی که با آن مصاحبه شغلی داریم و اینکه سعی کنیم خود را در زمان محدود مصاحبه در همان اول اثبات کنیم یا خط فکری مثبت به طرف مقابل ارائه دهیم داشتن لبخند بر لب رایحه مناسب ارتباط چشمی زبان اشاره دست دادن مصمم بودن و… سوال ها را باید به گونه ایی پاسخ داد یا طوری رفتار کرد شخص مقابل ما از رفتار و صحبت های ما به ظور غیر مستقیم این برداشت که ما همان فرد مورد نظریم را داشته باشد که البته باز هم متناسب با طرف مقابلمان می تواند متفاوت باشد.

  18. عاطفه نازنین مهندسی شیمی says:

    با اعتمادبه نفس، دقیق، متمرکز و رسمی باشید. وقتی مصاحبه شروع میشود، رمز موفقیت کیفیت و رسانش پاسخهای شماست. هدفتان باید ارائه پاسخهای دقیق، رسمی و صادقانه باشد. همچنین هدفتان باید این هم باشد که مصاحبه را به مرحله بعد ببرید، بنابراین باید حواستان باشد پاسخهایی بدهید که همه مهارتها، تجربیات و تواناییهای شما را به خوبی مطابق با نیازهای آن شرکت نشان دهد. نمونه های خوب از راهکارها و دستاورهایی که داشتهاید بیان کنید اما دقت کنید که پاسخهایتان باید کوتاه و دقیق باشد.

  19. مجید عموزاده says:

    مجید عموزاده مهندسی برق (قدرت)
    در جلسه مصاحبه حفظ اعتماد به نفس، ظاهر مرتب و لحن صحبت مناسب بسیار مهم است. از پرحرفی بپرهیزیم و همچنین برخورد اول در مصاحبه بسیار تاثیرگذار میباشد.

  20. امین ابراهیمی says:

    به نظرمن رفتار ما نباید بگونه ای باشد که مصاحبه کننده فکر کند چقدر به این کار نیاز داریم و اگر از دست بدیم دیگه بد بخت میشیم وهمین طور برعکس ،نشون بدیم که اصلا برامون مهم نیست .به نظر من باید آنقدر خوب و مسلط باشیم که برای اونا مهم باشد مارو از دست ندهند.

  21. زهرا صادقیان مهندسی شیمی says:

    قبل از مصاحبه شغلی ما باید یک شناخت کلی از خودمان داشته باشیم و در مصاحبه باید اعتماد به نفس و خونسردی داشته باشیم باید بتوانیم استرس خودمان را کنترل کنیم و به سؤالات پاسخ های کوتاه و صادقانه بدهیم

  22. سهیل جوادی - برق مخابرات says:

    سلام
    بنده پس از مطالعه مقاله مربوطه چند نکته برام قابل توجه بود:
    ۱- در مقاله در مورد زبان بدن صحبت شده بود اما به صورت تذکر و موردی که از نظر من نیاز به توضیح تکمیلی دارد.
    ۲- در نکته ای در مورد فرهنگ مصاحبه صحبت شده بود که جالب می شد اگر تحلیل این موضوع در ایران هم ذکر می شد زیرا حقیقتا برخی از شرایط ذکر شده در مقاله شاید با فرهنگ امروز کشور همخوانی نداشته باشد و کمی آرمانی به نظر برسد.
    ۳- استفاده از حالات متفاوت صورت مثل لبخند زدن به موقع می تونه در روند مصاحبه تاثیر گذار باشد.
    ۴- در متن مقاله مشکلات نگارشی و املایی وجود داشت که کمی تاثیر گذاری را کاهش داده بود.

  23. سارا کیا- مهندسی برق الکترونیک says:

    ۱- من فکر میکنم بیان درست شرایط حقوقی (بدون ذکر و تحمیل مبلغ) مورد انتظار از طرف کارجو به کارفرما از الزامات روز مصاحبه است. که این مورد در متن درس وجود نداشت.
    ۲- همچنین پرسش در مورد شرایط کلی کار از طرف کارجو به کارفرما هم باید در روز مصاحبه صورت پذیرد.
    ۳- رعایت صداقت کامل در کلیه مراحل مصاحبه هم امری مهم و ضروری است.

  24. فرزاد کاظمی_برق الکترونیک says:

    نشاط و سرزندگی در مصاحبه شغلی یکی از نکات کلیدی و تاثیرگذار در ذهن کارفرماست؛ اما هر چیزی محدودیت‌های خاص خودش را دارد. شوخی‌های کوچک و کم تعداد حین مصاحبه نشان‌دهنده اعتماد‌به‌نفس، آمادگی و راحت بودن شماست، اما باید تلاش کنید حرف‌هایتان باعث احساس ناراحتی در کارفرما نشود. حرفی نزنید که بتوان از آن برداشت توهین‌آمیز یا تحقیرکننده کرد. هر چند شوخی‌های موردی ایرادی ندارد، اما تلاش کنید خودتان را کاملا جدی نشان دهید، حتی اگر برای استخدام به عنوان هنرپیشه یک فیلم کمدی در مصاحبه شرکت کرده‌اید

  25. pouria_b says:

    پوریا براتی_مهندسی برق مخابرات ۹۱۱۱۱۱۳۰۰۵
    روی راه رفتن تان کار کنید
    مصاحبه کنندگان اغلب قضاوت خودشان را در ۱۰ ثانیه اول ملاقات کرده و تصمیم شان را می گیرند. بنابراین بخشی از این قضاوت مربوط به چگونه قدم گذاشتن شما داخل اتاق می باشد.
    ریمن می گوید: “شانه ها به عقب کشیده شده و گردن افراشته، هرگام باید تقریبا ۳۰ تا ۶۰ سانتی متر بلندی داشته باشد. مستقیما به سمت کسی که برای ملاقاتش آمده اید بروید در حالی که هر قسمت از بدن شما نیز به سمت او نشانه می رود. تماس چشمی گاها منقطع داشته باشید.”

  26. ستایش نامجو says:

    ستایش نامجو – مهندسی برق
    از اقرار و پذیرفتن اشتباه خود نهراسید : کارفرمایان تمایل دارند بدانند شما مرتکب چه اشتباهاتی شده ‌اید و چگونه از اشتباهات خود درس گرفته ‌اید. از اقرار به اشتباهات گذشته خود نگران نباشید، اما همواره نگران ویژگی‌های مثبت خود باشید و اینکه چگونه نتایج منفی را به نتایج مثبت بدل نمودید.

  27. ندا بهبهانی مهندسی برق ـ مخابرات says:

    به نظر من در مصاحبه شغلی بهتر است درباره موفقیت های گذشته خود در مشاغل مختلف یا حتی در زمینه های علمی پژوهشى و… نیز به طور مناسب توضیح داده شود تا استعدادهای اشخاص به طور کامل تری شناخته شود. هم چنین بر روی قدرت بیان وترفندهای استفاده از کلمات به خوبی کار شود تا نکات مورد نظر به بهترین شکل منتقل گردد.

  28. شهاب صوفی وند 9111110020 says:

    . ذکر تکیه کلام مصاحبه شونده یا عبارت هایی که او در مصاحبه زیاد تکرار می کند، در مصاحبه خبری ضروری نیست؛ در حالی که در مصاحبه فردی در اکثر مواقع لازم است، زیرا این گونه مطالب ویژگی های فردی شخص را نمایان می کند؛ اما باید توجه داشت که بیان این‌گونه مطالب نباید موضوع اصلی مصاحبه را تحت‌الشعاع قرار دهد.

  29. فاطمه نظری-مهندسی شهرسازی says:

    به نظر من در مصاحبه شغلی کنترل استرس و هیجانات از اهمیت زیادی برخوردار و اینکه اگر اعتماد به نفس بالایی نسبت به مهارت و توانمندی های شخصی خودمون داشته باشیم تاثیر مثبتی رو مصاحبه کننده خواهیم گذاشت و میتونیم فرد را برای پذیرش خودمون با بیان مهارت ها و مسئولیت پذیری و تعهدمون روی کار مجاب کنیم تا ما را انتخاب کنه .

  30. وحید انصاری برق قدرت says:

    باید اطلاعات کاملی از شرایط و ظوابطی که در شرکت حاکم است داشته باشیم و از افرادی که در ان شرکت استخدام شده اند درباره نحوه مصاحبه پرس و جو کنیم باید ان تخصصی که شرکت از ما انتظار دارد را بدانیم از دین و مذهب افرادی که در انجا مشغول به کار هستید مطلع شویم و تا صحبتی درمورد دین نشده ما نیز سخنی نگوییم از معرفی افرادی که شما میشناسید برای بالا بردن درصد قبولی خود پرهیز کنیم خود را فردی مورد اعتماد جامعه معرفی کنیم تا انجایی که به خودستایی بدل نشود و از صحبت کردن درمورد مساءل متفرقه که به بحث مربوط نمیشود خودداری کنیم

  31. محمد وحیدی.برق says:

    به نظرمن در مصاحبه شغلی باید ادم کاملا اماده پاسخگویی به هر سوالی با صداقت کامل باشه که بعدا مشکلی پیش نیاد .در مصاحبات هم همون یک دقیق اول از همه مهتره برای کارفرما.پس باید تلاش کرد که خود واقعی مون رو در همون دقایق اول به خوبی نشون بدیم.

  32. farnaztabarkhoon says:

    فرناز تبرخون-مهندسی شیمی
    به نظر من یکی دیگه از مسائلی که در مصاحبه باید در نظر بگیریم این که اگر در مورد کار قبلی و علت ترک کردن آن محیط ازمون سوال کردند بد نگیم از محیط کار قبلی و بیشتر به مسشائلی مثل دور بودن محل کار یا نزدیک نبودن به رشته تحصیلی خود را مطرح کنیم چون اگر بخواهیم به ایراد گرفتن از کار قبلی یا کار فرما آنجا بپردازیم ممکن است در ذهن سوال کننده این برسد که این فرد قابل اعتماد نیست.
    تکان زیاد نخوریم خودمان را آرام نشان دهیم و از تکان دادن پا وقتی که نشستیم بپرهیزیم چون ممکن تمرکز سوال کننده را از بین ببرد
    در صحبت کردن سعی کنیم نه خیلی آرام صحبت کنیم که منجر به بی توجهی سوال کننده شود و نه خیلی تند که اصلا متوجه حرف هایمان نشود.

  33. شهربانودربانیان رشته اقتصاد says:

    با عرض سلام
    مقاله کاملی بود … موارد ریزی را متذکر میشوم
    ۱٫ مصاحبه کردن با خود مصاحبه‌کننده
    همان‌قدر که آنها قرار است از ما خوش‌شان بیاید، ما هم قرار است از آنها خوش‌مان بیاید. یعنی در حین مصاحبه کاریابی ما هم سوالات خوبی بپرسیم تا بتوانیم بعد از مصاحبه با مصاحبه کننده در ارتباط باشیم .
    ۲٫ پیگیری بعد از مصاحبه
    ایمیل زدن با مضمون تقدیر و تشکر و به منظور کسب اطلاعات از روند طی شدن کارها هیچ ضرری برایمان نخواهد داشت.
    یک مقاله‌ی جالب برایش بفرستیم: یعنی یک چیزی که سر صحبتش را در جلسه‌ی مصاحبه باز کرده بودیم و یا به موضوع فعالیت شرکت مربوط می‌شود. اصلا می‌توانیم یکی از نمونه کارهایمان را برایش بفرستیم.

  34. یاسمن ایلکا_مهندسی شهرسازی says:

    به نظر من برای مصاحبه شغلی اعتماد به نفس کافی و تسلط بر نفس و کاهش استرس بسیار حیاتی است و اینکه توانایی های شغلی خود را بدرستی معرفی کنیم و استعدادها و میزان توانایی خود را در زمینه یادگیری و پیشرفت در حوزه شغلی نشان دهیم. به نظر من نحوه ی برخورد اولیه و قدرت پاسخگویی به سوالات در برخورد اول بسیار مهم ایت

  35. طاهره حسینی.اقتصاد says:

    حتی اگر رزومه دارید، فرم درخواست شغل
    شرکت را به طور کامل پر کنید
    حتی اگر رزومه‌تان را به همراه دارید بسیاری از شرکت تمایل دارند داوطلب فرم را به طور کامل تکمیل نماید. تکمیل کامل فرم از جانب شما نشانه‌ای مبنی بر حرفه‌ای بودن شما و قدرت پیگیری شماست

  36. ریحانه صوفی ابادی _مدیریت دولتی says:

    بنظرم قبل از رفتن به مصاحبه شغلی باید شناخت کلی از خودمون و ارزش هامون داشته باشیم و اینکه بدونیم چه توقعی از سازمان یا جایی ک میخواهیم کار کنیم داریم و در مصاحبه صادق بودن رکن اصلی هست و سعی کنیم با سوالات مکرر عصبانی نشویم و استرس خودمونو بیان نکنیم

  37. سامان حمیدی _ برق says:

    کنترل استرس یکی از مهم ترین موضوعات تو یه مصاحبست . چون هم باعث میشه که شخص نتونه خود واقعیش باشه و استعدادها و قدرت کلامشو نشون بده و هم این حس به مصاحبه شونده القا میشه که این شخص اعتماد به نفس نداره .

  38. رضا نرگس زاده-برق قدرت-9111111037 says:

    توی زمینه کاری رشته برق که نیاز به تجربه و کار عملی داره سوالهایی که من شنیدم از اطرافیان که پرسیده میشه سوال های عملی و تخصصی هست که لزوما خیلی وقتها سوالات سختی نیستن اصلا. مثلا سوالهایی پرسیده میشه که خیلی آسون و بدیهیه و من هم جوابش رو میدونم ولی من نوعی که توی شرایط و استرس مصاحبه هستم فکر میکنم یه نکته خاصی در این سوال هست و هول میشم و اشتباه جواب میدم. تو این موقعیت کنترل کردن خودم و داشتن اعتماد به نفس برای جواب دادن به این نوع سوالات خیلی مهمه به نظرم.

  39. mohammad says:

    محمد حسین صفائی
    برق الکترونیک
    درمصاحبه باید آمادگی کامل برای جواب دادن به هر سوالی رو داشته باشیم
    باصدای رسا حرف بزنیم قبل از جواب دادن فکر کنیم رفتار هنگام ورود و خروج خیلی مهمه که مودبانه باشه
    باید بگم که من یه بار این تکلیفارو انجام دادم ولی نمیدونم پرا الان هیچ کدوم رو سایت نیست و این بار بار دومه که انجام میدم

  40. احسان زادسر says:

    شما می توانید در مدت مصاحبه درک اندکی نسبت به افراد داشته باشید و با تیپ شخصیتی انها هماهنگ شوید، مثلا : اگر دید که استخدام کننده شخصیت شوخی دارد شما نیر کمی با شوخ طبعی و لبخند پاسخ دهید و در غیر اینصورت جدی برخورد کنید.

  41. رامین قنبری مهندسی برق says:

    به نظر من در یک مصاحبه شغلی فرد باید تا حدودی بداند که ویژگی های فرد مورد نظر کارفرما چیست و پاسخ به سوالات را تا حدی به علایق کارفرما سوق دهد ولی صحبت های شخص نباید خیلی کلیشه ای و شعارگونه باشد و بیشتر از توانایی های واقعی خود شرح دهد ،از طرفی توجه به نکات جانبی تر مثل پوشش و …میتواند موثر واقع شود.

  42. میلاد اهنی-برق says:

    استفاده از کلمات ساده و به دور از پیچیدگی، ارایه پاسخ های مختصر و پرهیز از ارایه توضیحات اضافه واگر اعتماد به نفس بالایی نسبت به مهارت و توانمندی های شخصی خودمون داشته باشیم تاثیر مثبتی رو مصاحبه کننده خواهیم گذاشت و همچنین درمصاحبه شغلی باید ادم کاملا اماده پاسخگویی به هر سوالی با صداقت کامل باشه

  43. مرجان اقاداداشی says:

    یکی از کارایی که میشه کرد امادگی قبل این شما قبل مصاحبه چی تمرینی کرده باشین چه میزان استراحت کرده باشین تا استرس کمتری داشته باشین و چه نوع تغزیه ای مصرف کرده اید و کلا عواملی که قبل از مصاحبه می بایست انجام داد.

  44. پوریا ملکی برق الکترونیک 9311110021 says:

    مثلا سوال کنیم که اضافه کاری هم میشود کار کرد
    پیگیری بعد از مصاحبه
    ایمیل زدن با مضمون تقدیر و تشکر و به منظور کسب اطلاعات از روند طی شدن کارها هیچ ضرری برایمان نخواهد داشت.
    نکته دیگری فعلا به ذهنم نمیرسه

  45. وحیدذوالفقاری(مهندسی شیمی)9322133008 says:

    مهمترین چیز در مصاحبه ی شغلی این است که ابتدا از کار اطلاعاتی کسب کرده باشیم البته اگر کار فنی بود حتی از کار های فنی هم اطلاعاتی داشته باشیم.تا با اعتماد به نفس کامل سراغ کار برویم.در مصاحبه تسلط بسیار مهم است اما در عین فروتنی.رعایت ادب.با تیپ خوب ظاهر شدن.و غیره

  46. نعمت الله پهلوانی -برق -الکترونیک says:

    به نظر من تو مصاحبه شغلی چند نکته خیلی ضروریه که باید از قلم نیفته یکی طرز برخورد ادم و اعتماد به نفس ادم مخصوصا تو جواب دادن هاست نوع پوشش ادم خیلی تاثیر گذاره و اینکه نشون بده ادم منظمیه حتی در عکس العمل ها و از همه مهمتر باید شخص فن بیان داشته باشه که از عهده هرکسی خارج نیس به نظر یه جور سیاستیه که هر کسی نداره و فقط با گسترش روابط معاشرتی حاصل میشه

  47. امین ابراهیمی - مهندسی برق says:

    به نظرمن رفتار ما نباید بگونه ای باشد که مصاحبه کننده فکر کند چقدر به این کار نیاز داریم و اگر از دست بدیم دیگه بد بخت میشیم وهمین طور برعکس ،نشون بدیم که اصلا برامون مهم نیست .به نظر من باید آنقدر خوب و مسلط باشیم که برای اونا مهم باشد مارو از دست ندهند.

  48. پویش پیرنیا.مهندسی برق.9111111009 says:

    باید در نظر داشته باشیم دقایق ابتدایی وانتهایی مصاحبه بسیارتعیین کننده است.اولین تاثیری که مصاحبه شونده بر جای میگذاردمیتواند منجر به موفقیت یا شکست اوشود.و شاید باعث ماندگاری درذهن مصاحبه کننده شود.
    مصاحبه کننده معمولاً کنجکاو است که تقاضادهنده ها چطور با اعضای شرکت رفتار میکنند

  49. محمد سلمانی-مهندسی شیمی-9211133023 says:

    مهمترین مسئله هنگام مصاحبه اعتماد به نفس و نداشتن استرسه
    بنظر من ۵۰ درصد موفقیت ما توی مصاحبه به اعتمادبنفس ما بستگی داره،البته اعتماد به نفس کاذب نه. کافیه ما روز مصاحبه فقط و فقط خودمون باشیم که لازمه این امر هم اعتماد به توانایی های خودمونه ، متاسفانه بیشتر افراد هنگام مصاحبه سعی میکنند خودشونو اونجوری که دوست دارن باشن نشون بدن و این امر بعضا باعث تملق یا دروغ میشه که قطعا از دید مصاحبه کننده دور نمیمونه چون معمولا مصاحبه کننده ها افراد تیزبین و باهوشی هستن.عدم بیان حقیقت و تملق باعث میشه با کوچکترین سوال چالشی دچار استرس و اضطراب بشیم که میتونه تاثیر منفی‌ای توی مصاحبه بزاره
    پس مهم ترین مسائلی که باید تو مصاحبه توجه کرد
    ۱-اعتماد به نفس
    ۲-بیان حقایق و خودداری از تملق
    ۳-کنترل استرس

  50. مهدیس پاکزادیان says:

    مهدیس پاکزادیان-برق
    در مصاحبه شغلی کنترل استرس و هیجانات و اعتماد به نفس کافی اهمیت دارد.با بیان درست و دقیق توانایی های شغلی خود و مهارت ها و مسئولیت پذیری و تعهدمون میتونیم روی مصاحبه کننده تاثیر بگذاریم.
    و اینکه یادآور بشیم من اگر بیام در سازمان شما سعی می کنم بیشتر به دنبال ایجاد ارزش باشم و خرجم رو هم در میارم.

  51. ندا بهبهانی-برق مخابرات says:

    نام و نام خانوادگی : اقدس عسکریان
    تاریخ تولد : ۱/۴/۱۳۳۹
    استان : کرمان
    میزان تحصیلات : لیسانس
    رشته تحصیلی: علوم انسانی
    محل اخذ مدرک: کرمان
    جشنواره: نشان کیفیت برتر سال ۹۲
    نام شرکت : پیشتازان هوشمند پیشگامان عسکریه
    زمینه کارآفرینی: خدمات
    در زمان شروع به کار چند سال داشتید؟ و در حال حاضر چند سال است که در این حرفه فعالیت دارید؟
    ۲۰ سال – ۳۳ سال
    وجه تمایز کار شما با افراد دیگر این حرفه در چه مواردی است ؟
    عشق و سوز کاری و علاقه به کار فرهنگی
    شما چه نوآوریهایی در کسب و کارتان داشته اید؟
    در هر مقطع زمانی در زمینه آموزشی و فرهنگی چند مرحله جلوتر از دیگران بودم .
    در شروع کار چند نفر با شما همکاری می کردند و در حال حاضر چه تعداد؟
    در حال حاضر ۲۲۰ نفر
    آیا به نظر خودتان نیز فرد موفقی هستید ؟ رمز موفقیتتان در چه مواردی است؟
    به نظر خودم هنوز تا موفقیت راه های طولانی در پیش است . رمز موفقیت اینجانب در پشتکار ، شجاعت در سبک پذیری
    آیا در شروع کار ، تجربه مرتبطی داشته اید؟
    بله
    تا چه اندازه اطرافیان (خانواده، دوستان) در پیشبرد کارتان موثر بوده‌اند؟
    همکاری و همراهی خانواده در این امر در موفقیت اینجانب موثر بوده است .
    شرایط خانوادگی و مالی دوران کودکی‌تان چگونه بوده است؟ آیا ریشه‌هایی از علاقه به این شغل را در کودکی‌تان نیز سراغ دارید؟
    در حد متوسط از کودکی در هر بازی رهبری گروه و مدیریت بچه ها را دوست داشتم و عاشق شغل معلمی بودم .
    آیا تحصیلات شما در کارتان موثر بوده است؟
    تقریباً فقط به عنوان مدرک گرایی
    آیا نیاز به موفقیت شما را به سمت این کار سوق داده است؟ در کل چه عواملی باعث شده است به این کار جذب شوید؟
    علاقه زیاد به کارهای فرهنگی و آموزشی

    چه قدر از نظر مالی حمایت شده‌اید؟ و به نظرتان در کار شما، حمایت‌های مالی چه قدر می‌توانند موثر باشند؟
    آنچه سرمایه گذاری شده است از بخش خصوصی بوده هیچ حمایتی از بخش دولتی صورت نگرفته ، قطعاً حمایت های مالی در روند کار تأثیرگذار است .
    آیا تا به امروز درکارتان شکست هم خورده‌اید؟ به نظرتان دلایل شکست شما چه مواردی بوده است؟
    شکست هم برای اینجانب پیروزی است و در هر مقطع زمانی اگر با چالش روبرو شدم آن چالش را شکست دادم .
    معمولا چه مشکلات و موانع مهمی در حرفه‌ی شما وجود دارند؟و شما چه راهکارهایی برای حل و یا کمتر شدن آنها پیشنهاد می کنید؟
    هیچ گونه مشکلی در اجرای برنامه های راهبردی موسسه وجود ندارد به جز مشکلاتی که متأسفانه سیستم دولتی در مقابل بخش خصوصی ایجاد می کند . به علت تنگ نظری و بُخل
    اگر بار دیگر زندگی کاری خود را شروع می کردید آیا باز هم فعالیت در این حرفه انتخاب شمابود؟ در حال حاضر با شرایط فعلی خود کدام حرفه مورد علاقه ی شما است؟
    بله اگر بارها تکرار شود باز هم کار فرهنگی را انتخاب می کنم .
    چه پیشنهادهایی برای افراد تازه‌کاری که دوست دارند به عنوان یک کارآفرین مطرح شوند، دارید؟
    هرکس باید توانمندی خود را ارزیابی کند و در هر کاری قدم می گذارد باید به آن کار عشق و علاقه داشته باشد .

  52. فاطمه مه ابادی حصاری/مهندسی شیمی/9211133051 says:

    مهم ترین مورد حفظ خونسردی و دور کردن استرس است چون روی حالات ظاهری و نحوه ی پاسخ دهی شخص تاثیرمیگذارد.باید با اعتماد به نفس کامل عمل کرد و در پاسخگویی به سوالات صادق بود و همه ی توانایی ها و مهارت های خود را بیان کنیم

  53. nbv__reza says:

    رضا نبوی ۹۳۱۲۱۰۸۰۱۱

    ۱- یک بیوگرافی مختصر و مفید از خودت برام بگو؟
    ۲- اعضای خانواده (پدر،مادر،برادر،خواهر، همسر) همه با نام و نام خانوادگی و شغلشون؟
    ۳- آیا در دانشگاه در همایش ها و جشنواره ها و مسابقات حضور داشتی و مقامی کسب کردی یا نه؟
    ۴- نظرت درباره استفاده نوجوان ها و دانش آموزان از اینترنت و سایت ها چیه؟
    ۵- به نظر شما یک دوست چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟
    ۶- مرجع تقلید داری یا نه؟
    ۷- چرا نیاز به مرجع تقلید داریم؟
    ۸- فرق ولی فقیه با مرجع تقلید چیه؟
    ۹- نمازهای واجب رو بگو؟
    ۱۰- فرق نماز آیات با نماز صبح چیه؟
    ۱۱- نماز جماعت شرکت میکنی یا نه؟
    ۱۲- چرا بهتره نماز رو به جماعت خوند؟
    ۱۳- نماز جمعه چند رکعته؟
    ۱۴- قنوت در نماز جماعت به چه صورته؟
    ۱۵- معمولاً در نماز جمعه، امام جمعه شهرتون بعد از حمد چه سوره ای رو میخونه؟
    ۱۶- حضور جوانان در نماز جمعه شهرتون به چه صورته؟
    ۱۷- وارد مسجد میشی و میبینی که امام جماعت در رکعت دوم و یا سومه.! چه کار میکنی؟ باید فُرادا بخونی؟ (قیام متصل به رکوع)
    ۱۸- غسل جنابت چه وقت واجب میشه و چطور انجام میشه؟
    ۱۹- در ماه رمضان، بعد از نماز صبح جنابت میشی. باید چه کار کنی تا نماز و روزه ات صحیح باشه؟
    ۲۰- آیا فرد روزه دار می تونه غسل ارتماسی انجام بده یا نه؟
    ۲۱- آخرین راهپیمایی که شرکت کردی؟
    ۲۲- معمولاً مسیر راهپیمایی در شهرتون از کجا تا کجاست؟
    ۲۳- آیا در فعالیت های متفرقه مثل بسیج، هلال احمر و یا ورزشی شرکت دارید یا نه؟ (لازم به توضیحه که در این رابطه هرگونه گواهینامه و یا مدرکی دارید، کپی هاش رو با خودتون ببرید که خیلی مؤثره)
    ۲۴- چرا در کشور ما تقریباً هر دو سال یک بار انتخابات برگزار میشه؟
    ۲۵- وظیفه شورای نگهبان چیه؟ (۲ مورده که حتماً بهشون اشاره کنید)
    ۲۶- اگه کسی به شورای نگهبان انتقادی وارد کنه به نظر شما ایرادی داره یا نه؟ (میخوان تحلیل شما در رابطه با انتقادهای اخیر نسبت به شورای نگهبان رو بسنجند!)
    ۲۷- کار مجلس خبرگان چیه؟ (دقت کنید انتخابات مجلس خبرگان هر هشت ساله)
    ۲۸- چند مورد از وظایف رهبری که در قانون اساسی اومده رو بگو؟
    ۲۹- دوست داریم اگر افتخار می دید پایان جلسه رو با قرائت قرآن ختمش کنیم. قرآن رو بهم داد و گفت از هرجا که دوست داری بخون. من هم یاسین خوندم. (سعی کنید با ترتیل و لحن زیبا بخونید)
    ۳۰- اگه حرفی مونده که دوست داری بگی، بفرمائید؟

  54. farnoushtabarkhoon says:

    فرنئش تبرخون-مهندسی شیمی
    پرانرژی بودن یعنی چهره ی کسل خسته به خود نگیرم. فقط به سوالی پرسیدند بپردازیم و به حاشیه نرویم.اینکه شرطی برای آن شرکت نگذاریم در مورد مثلا ساعت کاری ،میزان حقوق،یا بیمه کردن یا نکردن.خیلی ارام و خیلی تند صحبت نکنیم چون هردو حالت تمرکز سوال کننده را از بین میبرد.سعی کنیم خودمان را آرام نشان دهیم .ولوم صدا خیلی پایین یا بلند نباشد .و وقتی داریم صحبت میکنیم به چشمان سوال کننده نگاه کنیم

  55. محمد سلمانی says:

    بنظر من ۵۰ درصد موفقیت ما توی مصاحبه به اعتمادبنفس ما بستگی داره،البته اعتماد به نفس کاذب نه. کافیه ما روز مصاحبه فقط و فقط خودمون باشیم که لازمه این امر هم اعتماد به توانایی های خودمونه ، متاسفانه بیشتر افراد هنگام مصاحبه سعی میکنند خودشونو اونجوری که دوست دارن باشن نشون بدن و این امر بعضا باعث تملق یا دروغ میشه که قطعا از دید مصاحبه کننده دور نمیمونه چون معمولا مصاحبه کننده ها افراد تیزبین و باهوشی هستن . ستی در تملق باعث میشه با کوچکترین سوال چالشی دچار استرس و اضطراب بشیم که میتونه تاثیر منفی‌ای توی مصاحبه بزاره

  56. متین صدقی ( مهندسی شیمی ) says:

    به نظر بنده جلسه جامع و کاملی بود لیکن اگر یک مورد به صورت شبیه سازی مصاحبه شغلی در کارگاه برگزار میشد سخنان ارزشمندتون ملموس تر میشد .

  57. روزبه نیک سرشت _ مدیریت بازرگانی says:

    مصاحبه ی شغلی نوعی مذاکره میباشد که طرف مذاکره کننده با پرسیدن سوالاتی بصورت غیر مستقیم سعی در شناخت افکار و توانایی های ما دارد.
    بطور مثال وقتی از ما سوال میشود که چرا از شغل قبلی خود بیرون آمدید نباید یکسره از شرکت قبلی خود انتقاد کنیم زیرا این کار نشاندهنده ی عدم مسولیت پذیری و وفاداری ما میباشد.
    نکته ی مهم دیگر رعایت زبان بدن بخصوص در مذاکرات رسمی چون مصاحبه ی شغلی می باشد که علاوه بر این که نوعی نشانه ی احترام است تمایلات و طرز فکر ما را نیز نمایان میسازد.

  58. مریم خردمند مهندسی شیمی says:

    خیلی مهم است که در حین مصاحبه اعتماد به نفس داشته باشیم و استرس خودمان را بروز ندهیم و طرز صحبت کردن و نشستن و پوشش هم بسیار مهم است و قبل از مصاحبه بهتر است اطلاعاتی راجع به آنجایی که میخواهیم استخدام شویم کسب کنیم.

  59. M.MOUSAPOUR says:

    محمد موسی پور_مهندسی شیمی
    به نظر من در مصاحبه شغلى بیشترین چیزى که تأثیر روى مصاحبه کننده دارد اعتماد به نفس و نشون دادن این موضوع است که من توانایى انجام این کار را دارم البته اعتماد به نفسى که شامل عزت نفس نیز باشد

  60. شایان توکلی says:

    شایان توکلی_مهندسی شیمی
    به نظر من مهم ترین فاکتور در یک مصاحبه ى شغلى علاقه مندى به اون شغل و نشون دادن این موضوع هست که باتوجه به علاقه، پیشرفت اون سیستم پیشرفت من هم هست.

  61. سید عباس حمید فرحانی-مهندسی شیمی says:

    از دیدگاه من مهم ترین عامل برای مفقیت در یک مصاحبه شغلی اعتماد به نفس و علاوه بر آن دریافت اطلاعات است.چون به نظر من داشتن اطلاعات و مطالعه درباره ی شغل اینده خود موجب بالا رفتن اعتماد به نفس می شود.

  62. سپیده سراج-مهندسی شیمی says:

    مهمترین فاکتور در مصاحبه شغلی برخورد اولیه خوب است.علاوه برآن باید به حرکات و نوع نشستن و زبان بدن هم توجه شود.به نظر من مهمترین عامل برای انتخاب شغل علاقه به آن می باشد که درصورت علاقه به شغلی که برای مصاحبه حضور پیدا کردیم باید علاقه ی خود را نشان دهیم.قبل از حضور برای مصاحبه شغلی اطلاعات خود را افزایش دهیم

  63. نگین سویزی مهندسی شیمی says:

    دقایق ابتدایی وانتهایی مصاحبه بسیارتعیین کننده است.اولین تاثیری که مصاحبه شونده بر جای میگذاردمیتواند منجر به موفقیت یا شکست اوشودواخرین تاثیر میتواند باعث ماندگاری درذهن مصاحبه کننده شود.
    چگونگی رفتار با سایرکارکنان نیزمهم است.
    کارفرماها معمولاً کنجکاوند که تقاضادهنده ها چطور با اعضای شرکت رفتار میکنند و اگر برخوردانها با این افراد مغرورانه یا بی ادبانه باشد ممکن است آن کار را از دست بدهند.

  64. نیلوفر جعفری.مهندسی شیمی says:

    احترام به سایر کار کنان شرکت _عدم بد گویی درباره محل کار قبلی_جلو گیری از نگاه به دور دست در هنگام صحبت_

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*